c medical gynekolog logga

Följ oss:

Om oss

C-Medical Gynekologi och Fertilitet öppnades under hösten 2022 i nyrenoverade lokaler i Wonna Tower, på Kungsholmen, och är anpassade helt efter verksamhetens behov.

Vi värnar om din hälsa och ditt välbefinnande

För oss är det viktigt med en vilsam och lugn miljö så att du som besökare får bästa möjliga upplevelse vid ditt besök. Detta har vi haft i åtanke vid utformningen av kliniken. Laboratoriet och operationssalen håller mycket hög standard och är inredda för att hålla högsta nivå med avseende på samtliga väsentliga kvalitetsparametrar. Utrustningen som används är ny, modern och högteknologisk.

C-Medical Gynekologi är en plats där du kan känna dig trygg när du söker hjälp för utredning och behandling av gynekologiska problem. 

Här arbetar specialister inom området som är utbildade och erfarna inom diagnos och behandling av många olika tillstånd. Så oavsett typ av problem du upplever kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver av kompetenta och kunniga experter som värnar om din hälsa och ditt välbefinnande.

Rådgivning kring fertilitet och infertilitetsbehandling

På samma klinik som vi har gynekologi erbjuder vi rådgivning kring fertilitet samt infertilitetsutredningar och behandlingar såsom IVF och insemination. Vi erbjuder även möjligheten att frysa ägg och spermier i fertilitetsbevarande syfte.

Till oss är alla välkomna, både par och ensamstående, och ni kan söka er till oss oavsett var i landet ni bor. Ingen remiss behövs. Vi erbjuder Region- såväl som privatfinansierad vård.

Läs gärna mer på cmedicalfertilitet.se eller ring oss direkt på 08-40 40 999.

Om Minerva Medica och C-Medical

Minerva Medica AB grundades 2014 och består idag av tre kliniker i Stockholm och Uppsala. C-Medical Gynekologi och Fertilitet i Stockholm, C-Medical Fertilitet GynHälsan i Uppsala och  StudentGyn/GynHälsan i Uppsala. Minerva Medica AB är dotterbolag till C-Medical – ett norskt privatfinansierat vårdföretag med svensk filial.

C-Medical är specialiserade inom urologi, gynekologi och fertilitet och består idag totalt av ett tiotal kliniker i Norge och Sverige. 

C-Medicals medarbetare

Det är vi som tar hand om dig när du kommer till oss på C-Medical.

Kristina Törn

Verksamhetschef, specialistläkare, gynekolog

Kristina är verksamhetschef på kliniken och specialistläkare inom obstetrik och gynekologi med inriktning gynekologisk kirurgi, bäckenbotten/urogyn. Hon har tidigare erfarenhet från Bäckenbottencentrum Karolinska Huddinge. Kristina utför 3D ultraljud av bäckenbotten och har särskilt intresse för förlossningsskador och urininkontinens.

Mer om mig

Beata Sikorska

MLA operation, Gynekolog

Beata är specialiserad gynekolog och obstetriker. Medicinskt ledningsansvarig för gynekologi och operationsverksamheten.

Subspecialist i tumörkirugi med särskild kompetens inom minimalinvasiv kirurgi som titthålskirurgi och robotkirurgi. Intresse för utredning och behandling av förändringar i de kvinnliga könsorganen, blödningsrubbningar, klimakteriebesvär och cellförändringar. Kolposkopist.

Mer om mig

Anna-Maria Kanold

Specialistläkare, Gynekolog

Anna Maria är specialist i gynekologi sedan 2005 och har jobbat många år i såväl sluten-som i öppenvård.

Hon är särskilt intresserad av blödningsrubbningar, klimakteriet, endometrios och ungdomsgynekologi. Hon har lång erfarenhet av hysteroskopisk kirurgi och laparaoskopi.

Anna Maria har disputerat (doktorerat) inom graviditetsimmunologi.

Mer om mig

Gunilla Tegerstedt

Specialistläkare, Gynekolog

Gunilla är urogynekolog, docent, med särskilt intresse för samband mellan vaginal förlossning och senare besvär. Hon är grundare av Bäckenbottencentrum Karolinska Huddinge. Utreder och opererar förlossningsskador, framfall och urinläckage. Utför 3D ultraljud.

Mer om mig

Arne Rådestad

Specialistläkare, Gynekolog

Arne är specialistläkare i gynekologi/obstetrik och har arbetat med det i mer än 40 år. För 30 år sedan började han använda minimal-invasiva metoder som ultraljud och hysteroskopi vid utredning och behandling av menstruationssmärtor och blödningssymtom som påverkar livskvalitet och fertilitet.

Arne disputerade 1993 och blev docent vid Karolinska institutet 1998 efter studier av hormoners effekter på livmoder och livmoderhals.

Hans erfarenhet av hysteroskopi som en dagkirurgisk metod att behandla polyper, myom och skador på livmodern är vida känd bland kollegor som konsulterar honom och remitterar patienter från hela landet.

Ett gott bemötande, trygghet och hög kompetens är viktigt när Arne träffar och undersöker patienter på mottagningen.

Mer om mig

Greta Edelstam

Specialistläkare, Gynekolog

Greta har särskilt intresse för endometrios och har lång erfarenhet av diagnosticering och behandling av patienter med endometrios och infertilitet.

Mer om mig

Anna Kransengren

Barnmorska

Anna har lång erfarenhet av möten med kvinnor som är oroliga för sin fertilitet eller graviditet.

Hennes kompetens inom ultraljud i tidig graviditet och preventivmedel lägger grunden för ett tryggt professionellt bemötande.

Anna har också arbetat med omvårdnad och uppföljning efter gynekologiska operationer.

Mer om mig

Anna Johansson

Undersköterska, Operationskoordinator

Anna Johansson är undersköterska och operationsplanerare. Hon har tidigare jobbat på kvinnokliniken på Danderyds sjukhus, som operationsplanerare.

Mer om mig

Carina Skeppner Tolvanen

Undersköterska

Carina jobbar som undersköterska på gynmottagningen och fertilitetsenheten. Hon har tidigare erfarenhet både inom gynekologi och fertilitet. Carina jobbar även administrativt med erfarenhet från Reproduktionsmedicin, Karolinska Universitetssjukhuset.

Mer om mig