c medical gynekolog logga

Följ oss:

Om oss

C-Medical Gynekologi och Fertilitet öppnades under hösten 2022 i nyrenoverade lokaler i Wonna Tower, på Kungsholmen, och är anpassade helt efter verksamhetens behov.

Vi värnar om din hälsa och ditt välbefinnande

För oss är det viktigt med en vilsam och lugn miljö så att du som besökare får bästa möjliga upplevelse vid ditt besök. Detta har vi haft i åtanke vid utformningen av kliniken. Laboratoriet och operationssalen håller mycket hög standard och är inredda för att hålla högsta nivå med avseende på samtliga väsentliga kvalitetsparametrar. Utrustningen som används är ny, modern och högteknologisk.

C-Medical Gynekologi är en plats där du kan känna dig trygg när du söker hjälp för utredning och behandling av gynekologiska problem. 

Här arbetar specialister inom området som är utbildade och erfarna inom diagnos och behandling av många olika tillstånd. Så oavsett typ av problem du upplever kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver av kompetenta och kunniga experter som värnar om din hälsa och ditt välbefinnande.

Rådgivning kring fertilitet och infertilitetsbehandling

På samma klinik som vi har gynekologi erbjuder vi rådgivning kring fertilitet samt infertilitetsutredningar och behandlingar såsom IVF och insemination. Vi erbjuder även möjligheten att frysa ägg och spermier i fertilitetsbevarande syfte.

Till oss är alla välkomna, både par och ensamstående, och ni kan söka er till oss oavsett var i landet ni bor. Ingen remiss behövs. Vi erbjuder Region- såväl som privatfinansierad vård.

Läs gärna mer på cmedicalfertilitet.se eller ring oss direkt på 08-40 40 999.

Om Minerva Medica och C-Medical

Minerva Medica AB grundades 2014 och består idag av tre kliniker i Stockholm och Uppsala. C-Medical Gynekologi och Fertilitet i Stockholm, C-Medical Fertilitet GynHälsan i Uppsala och  StudentGyn/GynHälsan i Uppsala. Minerva Medica AB är dotterbolag till C-Medical – ett norskt privatfinansierat vårdföretag med svensk filial.

C-Medical är specialiserade inom urologi, gynekologi och fertilitet och består idag totalt av ett tiotal kliniker i Norge och Sverige. 

C-Medicals medarbetare

Det är vi som tar hand om dig när du kommer till oss på C-Medical.

Åsa Rikner

Klinikchef, sjukgymnast

Åsa är sjukgymnast med mångårig erfarenhet inom kvinnohälsa. Hon är specialiserad på bäckenbotten, smärtproblematik i underlivet samt sexologiska besvär kopplat till smärta.

Mer om mig

Beata Sikorska

MLA operation, Gynekolog
Mer om mig

Anna-Maria Kanold

Specialistläkare, Gynekolog
Mer om mig

Gunilla Tegerstedt

Specialistläkare, Gynekolog

Urogynekolog med mångårigt intresse för samband mellan vaginal förlossning och senare besvär. Utreder och opererar förlossningsskador, framfall och urinläckage.

Mer om mig

Arne Rådestad

Specialistläkare, Gynekolog
Mer om mig

Greta Edelstam

Specialistläkare, Gynekolog
Mer om mig

Anna Kransengren

Barnmorska

Anna har lång erfarenhet av möten med kvinnor som är oroliga för sin fertilitet eller graviditet.

Hennes kompetens inom ultraljud i tidig graviditet och preventivmedel lägger grunden för ett tryggt professionellt bemötande.

Anna har också arbetat med omvårdnad och uppföljning efter gynekologiska operationer.

Mer om mig

Anna Johansson

Undersköterska, Operationskoordinator

Anna Johansson är undersköterska och operationsplanerare. Hon har tidigare jobbat på kvinnokliniken på Danderyds sjukhus, som operationsplanerare.

Mer om mig

Carina Skeppner Tolvanen

Undersköterska
Mer om mig

Evelina Nedell

Ekonom

Evelina har många års erfarenhet inom redovisning och är ansvarig för ekonomin på våra klinker i Uppsala och Stockholm.

Mer om mig

Mauréen Östman

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator för C-Medical Sverige – Urologi, Gynekologi & Fertilitet.

Engagerad och med drivkraften att hela tiden söka nya lösningar. Brinner för att hitta rätt uttryck för varje enskild del – vare sig det gäller webb, trycksaker, nyhetsbrev eller sociala medier.

Mer om mig