c medical gynekolog logga

Øyvind Bakke blir VD för C-Medical Group

Øyvind Bakke blir den 1 april VD för C-Medical Group. Øyvind har gedigen ledarskapserfarenhet från både privat och offentlig sjukvård.

Den 1 april tar Øyvind Bakke över rollen som VD för C-Medical Group där han kommer att ansvara för C-Medicals verksamhet i både Norge och Sverige.

Efter mer än tre år som VD för Helse Møre og Romsdal går nu Øyvind Bakke in som VD på C-Medical Group. Han är utbildad sjuksköterska, och belönades i januari med Norges sjukhus- och hälsovårdsförbundets hälsoledarpris. 

– Jag ser fram emot att lära känna alla duktiga medarbetare och att vidareutveckla C-Medicals specialisthälsotjänster i Norge och Sverige, säger Øyvind Bakke.

Lysande ledare och viktig bidragsgivare

– Øyvind Bakke har gedigen ledarskapserfarenhet från både privat och offentlig sjukvård. Hans bakgrund gör mig säker på att han kommer att bli en lysande ledare och en viktig bidragsgivare till C-Medicals tillväxt och utveckling, säger ordförande i C-Medical Group, Patrik Egeland.

Vi på C-Medical upplever stor efterfrågan på specialistsjukvård inom både kvinno- och mans hälsa i Norge och Sverige. Våra specialister erbjuder korta väntetider för undersökning och behandling.

Flera nyheter