c medical gynekolog logga

Barnmorska med inriktning Fertilitet

C-Medical Gynekologi och Fertilitet på Kungsholmen i Stockholm söker nu en kollega – Barnmorska med inriktning Fertilitet.

Om tjänsten

Vi öppnade dörrarna till vår nya klinik C-Medical Gynekologi och Fertilitet, hösten 2022 och välkomnar patienter med eller utan remiss för frågeställningar inom allmängynekologi, fertilitet och gynekologisk kirurgi.

Fertilitetsteamet består av flera läkare, embryologer, barnmorskor och undersköterska. Vi gör fertilitetsutredningar för män och kvinnor samt fertilitetsbehandlingar som ägglossningsstimulering, insemination med egna eller donerade spermier, IVF-behandling, donator-IVF, äggfrys och spermiefrys.

I rollen som fertilitetsbarnmorska kommer du ha en viktig roll i teamet. Du kommer ansvara för information och rådgivning på mottagningen och per telefon. Du kommer även vara delaktig vid äggplock.

Vi arbetar med korta beslutsvägar och patienten i centrum. Vi strävar efter att samla och tillvarata medarbetarnas kompetens för att kunna skapa en lärande och inspirerande verksamhet.

Tjänsten är heltid.

Vi söker

Vi söker dig som är barnmorska med minst två års erfarenhet inom fertilitetsområdet.

Du är ansvarstagande, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl mottagningens besökare samt kollegor är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Arbetsort

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att som fertilitetsbarnmorska vara med och bygga ett koncept där vi har möjlighet att erbjuda män och kvinnor behandlingar under ett och samma tak!

Vår verksamhet är anpassad för kundens bästa i ljusa och nyrenoverade lokaler med högsta standard på Kungsholmen i Stockholm.

Ansökan skickas till

Per post till:

C-Medical Gynekologi och Fertilitet
Sankt Göransgatan 126
112 45 Stockholm

Har du frågor kontakta gärna oss

Lisa Alin, barnmorska
Åsa Rikner, klinikchef

Flera positioner

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att som barnmorska ta del i ett nytt koncept där vi har möjlighet att erbjuda män och kvinnor behandlingar inom samma klinik!